18 sep 2013

Rondablikk Høyfjellhotel

September 2013

27 forventningsfulle medlemmer i strålende høstvær!

Tirsdag 10.september 2013 var det tid for en ny reise til fjells, for Fagerholt Pensjonist og Støtteforening, denne gang var det Rondablikk Høyfjellshotell.

Avgang fra Lutvann Skole kl.9.00 m buss.

Det var topp humør fra første stund, og sang hører alltid med når vi er på tur, denne gang er heller ikke noe unntak. Første stopp blir på Biri, nå må vi ha litt kaffe og attåt. Deretter går turen videre, desto nærmere vi kom fjellet jo mere høstfarger ble synligere. Vel fremme på Rondablikk ble vi helt fasinert av alle høstfargene, men det var samtidig mange sultene som så frem til Lunch, men nå må alle få utdelt rom først.

4 dager på fjellet med fint vær og fine turer i et fabelaktig turterreng, konkurranser hører også med på våre turer, denne gang var 7 kamp, og alle går på med krom hals. Nest siste dag hadde vi en sammenkomst med premieutdeling, sang med vårt eget lille sangkor, og de øvrige medlemmene.

Utrolig hvor fort tiden går, allerede avreisedagen har kommet, men alle er fornøyde, og alle føler at de har fått med seg det meste.

Men vi har fremdeles mye å glede oss til, turen går over Valdresfløya, her får vi se fjellet fra sin beste side, et vanvittig flott fargeskue. Lunch blir servert på Qvaliti Hottell I Fagernes med nydelig mat. Turen går deretter direkte hjem og ankomst Fagerholt fredag kl. 18.00 med bare fornøyde medlemmer.