Endret: 29 nov 2018     Opprettet: 26 nov 2018

Tur til Charlottenberg

Tur til Charlottenberg.

 

Pensjonistforeningen arrangerte tur til Charlottenberg den 22. november i år som tidligere år. 40 pensjonister hadde meldt seg på denne gangen. Turen startet kl. 8.58 fra bussholdeplassen på Dr.Dedichensvei. Det var forventnings fulle mennesker som gledet seg til turen. Tor Fredrik Hansen ønsket oss velkommen. Vi fant våre plasser og så kunne turen begynne. Tor Fredrik orienterte litt om dagens program.

Første stoppested var Sanngrund. Der skulle vi få en brunch. Turen dit tok vel tre kvarter og maten var ferdig da vi kom dit.

Deilig mat ble fortært. Smakfullt koldtbord og deilig kaffe ble servert. Vi koste oss med maten og fikk pratet en del sammen før vi satte oss i bussen igjen. Så bar turen videre til Charlottenberg. På parkeringsplassen fikk vi beskjed om at vi skulle få 2 timer og et kvarter handletur på senteret. Det var vel passende for de fleste. Mange handlet både flytende og faste ingredienser. Det ble også tid til kaker og kaffe. Varene ble plassert i bussen og vi kunne kjøre tilbake til Sanngrund hvor vi skulle spise julemiddag. Det var ingen tollere på plass ved tollstasjonen, så synderne kunne reise videre til bestemmelsesstedet. Vi kom frem til Sanngrund og bordene der var dekket ferdig. Maten kom og ingen ventet lenge. Personalet var godt organisert. Så kunne vi spise deilig mat. Det var en tradisjonell middag med stek, ribbe, pølse og medisterkake. Det smakte fortreffelig. Stedet er kjent for god mat. Vi fikk riskrem til dessert.

Efter maten, fikk vi underholdning fra stedets eier. Han sang tre sanger til vår store glede og fikk behørig applaus fra tilhørerene. Han har underholdt på tidlige turer, blant annet som en kopi av Elvis Presley. Tor Fredrik holdt en liten takketale. Så var det tid for hjemreise.

Tor Fredrik holdt en liten takketale i bussen. Sjåføren fikk gode ord.

Tor Fredrik minnet møtet på tirsdag den 27. og om julebordet fredag den.30. Han ønsket oss vel hjem og takket for en vellykket tur.

 

Per Kristian Berntsen