Endret: 8 des 2014     Opprettet: 7 des 2014

Juletur til Charlottenberg 27.11.2014

Det var 41 medlemmer som møtte opp ved Lutvann Skole til vår tradisjonelle juletur,

avreise kl. 9.00. Her var det en livlig pensjonist gruppe som var i toppform, og på toppen av det hele, så var det vår kjente og humørfylte sjåfør Arild som kjørte bussen denne gang.

Første stopp var serveringstedet Sanngrund, her ventet et fantastisk julefrokost buffet. Her var det ikke mangel på noen ting, fra julemat og alt som tenkes kan.

Etter 1 time og alle forhåpentlig gode og mette, gikk turen videre til Charlottenberg , hvor kronene begynte å rulle, her var det mye å velge mellom av varer til en hver smak.

Etter 2 timer handel var alle fornøyde og kansje litt slitne? Nei ikke sliten, men fornøyde, sånn var det. Nå startet turen retning hjemover, men det er mye som skal skje før vi er hjemme, neste stopp er tilbake til Sandgrunn der det venter et fantastisk julebord som var pyntet til fest.

Men før vi kom så langt så må det lages en aldri så liten julestemning, så på veien tilbake til Sandgrunn ble det delt ut sanger, Per Kristian frem med gitaren, slik at det ble sang og musikk til vi kom frem. Vi ble servert en fantastisk julemiddag og dessert, underholdning fra vertskapet med sang og musikk, og en overraskelse med noe fra reisebyrå, men alt har sin ende.

Etter en fantastisk dagstur med mange gode opplevelser sammen med mange fantastiske mennesker, kan vi avslutte denne turen med minne om en fin dag.